Wonen, huis & tuin 

Leuk om te geven wanneer iemand net is verhuisd, voor een verjaardag van een vrouw of gewoon als kleinigheidje. Deze huis en tuin cadeaus zijn bij iedereen welkom.  Ben jij benieuwd wat je allemaal kan geven? Doe inspiratie op voor een leuk cadeau!  

De leukste huis en tuin cadeaus

Om inspiratie op te doen hebben wij voor jou een paar huis en tuin cadeau voorbeelden op een rijtje gezet. Met keuze uit items van een hoog of laag budget haal jij zo het leukste huis en tuin cadeau bij elkaar. Leuk om te geven maar ook vooral leuk om te krijgen!

Een kaarsenplateau

Dit plateau kan jij zelf maken met gekochte items. Zo koop je een leuk onderblad verkrijgbaar bij wel iedere woonwinkel en scoor je leuke kaarsen in de kleur die past bij het interieur. Versier dit blad met de kaarsen en nog wat meer en je hebt zo een leuk cadeau om te geven!

Plantenbak met bloemen

Dit cadeau is vooral leuk om een voor- of achtertuin op te fleuren. Koop een mooie plantenbank die een beetje bij de stijl van het huis past en zoek hierbij een mooi formaat plant of bloem. Een hortensia is een bijvoorbeeld een mooie bloem om in zo'n pot te doen. 

Vuurkorf

Heeft de jarige of de ontvanger van het cadeau een mooie achtertuin? Misschien is het een leuk idee om een vuurkorf te geven. Deze zijn al voor een redelijke prijs te koop. Heerlijk voor een afgekoelde zomeravond waarbij je nog lekker kan genieten van het warme vuur in de open lucht. 

Een set glazen

En dan bedoelen we eigenlijk niet gewone glazen, maar mooie wijnglazen, cocktailglazen of champagneglazen die bij speciale gelegenheden of een lekker drankje kunnen worden gebruikt. 

Een kamerplant

Om wat meer leven in huis te halen zou je ook een kamerplant cadeau kunnen geven. Zelf kan je kiezen hoe groot of hij klein hij mag worden!

Een huis en tuin cadeaubon

Weet jij gewoon echt niks uit te kiezen en heb je eigenlijk geen zin om iedere mogelijke huis en tuin winkel af te struinen voor een leuk cadeau? Schaf dan een huis en tuin cadeaubon aan. Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een item geheel naar eigen smaak uit kiezen. Vaak hebben woon- en/of kluswinkels vaak zelf een huis en tuin cadeaubon. Maar zou is er ook een universele huis en tuin cadeaubon waarmee er bij verschillende winkels en verschillende merken items kan worden gekocht. Genoeg keus om een paar leuke items te scoren!

Bloemen bezorgen - Floriƫnt Express