Electronica cadeau

Om inspiratie op te doen voor de leukste electronica cadeaus, hebben wij een lijstje gemaakt met leuke en  vooral handige elektronische producten. Deze producten zijn alledaagse voorwerpen die altijd wel van pas komen. Heeft de jarige deze toevallig nodig? Dan komt dat natuurlijk helemaal mooi uit. De producten verschillen van prijsklasse waardoor je dus zelf kan kiezen hoe duur of hoe goedkoop je jouw cadeau maakt. Deze producten kunnen cadeau zijn voor zowel hem als haar!

# Speakers

Een draagbare bleutooth speaker is altijd handig om te hebben wanneer je buitenshuis of bijvoorbeeld in de tuin wilt genieten van een muziekje. Deze speakers zijn al voor een lage prijs verkrijgbaar. Heb jij een iets groter budget voor de jarige neem dan eens een kijkje naar een speakerset voor in huis. 

# Draadloze oordopjes

Een futuristische product wat nu eigenlijk niet meer weg te denken is, de draadloze oordopjes. Wanneer jij te maken hebt met een muziekliefhebber is dit echt een te gek electronica cadeau. Geen gedoe meer met onhandige draden maar alleen muziek in je oren en je telefoon veilig opgeborgen. 

# Platenspeler

Weet jij of de jarige toevallig nog oude lp's heeft liggen maar geen platenspeler? Een platenspeler is al voor een zachte prijs aan te schaffen. Dit cadeau is niet alleen handig maar ziet er ook nog eens ongelofelijk retro uit in de woonkamer!

# Keukengereedschap

Heb te maken met een echte keukenprins(ses), dan is het kopen van een kwalitatief keukengereedschap ook een leuk idee. Zo weet je zeker dat je cadeau wordt gebruikt en krijg je er zelf misschien wel iets lekkers voor terug.

# Soundbar

Wanneer jullie samen regelmatig films kijken in de avond is dit cadeau stiekem ook wel heel leuk. Sluit de  soundbar aan op de tv en luister hoe het tv geluid veranderd in een bioscoop waardig kwaliteitsgeluid. Zeker weten de investering waard wanneer er veel gebruik wordt gemaakt van de tv!

# Wake-up light

Een wake-up light is de ideale wekker voor iemand die stiekem moeite heeft met opstaan. Zo stel je de wekker 's ochtends in en zal het licht gaan schijnen wanneer jij wakker moet worden. Zo lijkt het net alsof je wordt gewekt door het daglicht. 

# Robot stofzuiger

Dit electronica cadeau wilt stiekem iedereen wel ontvangen. Deze robot stofzuiger verplaatst zichzelf met behulp van sensoren door het huis heen. Ieder vuiltje die hij tegen komt zuigt hij probleemloos op. De ontvanger van dit cadeau zal jou onwijs dankbaar zijn en kan de oude stofzuiger lekker laten staan!

Genoeg opties voor het scoren van een leuk electronica cadeau. Bekijk ook eens onze andere categorieën cadeaus en doe inspiratie op voor een leuk verjaardagscadeau!

Harman Kardon Citation-serie