Film & Muziek

Soms weet je gewoon niet wat je iemand moet geven en ga je zijn leven eens goed bekijken. Misschien is de jarige wel een muziekliefhebber die de hele dag muziek op heeft staan OF kijkt hij/zij regelmatig in de avonden een spannende film. Hier kan je met je cadeau mooi op inspelen! Heb jij inspiratie nodig voor een leuk film cadeau of  muziek cadeau lees dan vooral verder!

Ideeën voor een leuk film cadeau

Het allereerste waar we aan denken bij een film cadeau is natuurlijk het bioscoopbon cadeau. Je kan ervoor kiezen om een universele bioscoopbon te kopen of een van een bepaalde bioscoop. Wanneer je dit misschien te gewoontjes vind kan je ook eens kijken naar een bioscoopbon cadeau voor een bijzondere bioscoop zoals het Omniversum. 

Zo zou je ook thuis een bioscoop avond kunnen organiseren waarbij je een film naar keuze afspeelt en de hele ruimte verandert in een donkere maar sfeervolle thuisbioscoop. Kijk of je ergens een beamer vandaan kan toveren en vergeet vooral ook de snacks niet!

Heeft de persoon een film waar hij/zij helemaal dol op is, kijk dan eens naar merchandise speciaal gemaakt voor die film. Zo zijn er voor de Harry Potter fans echte toverstokken nagemaakt die fans kunnen verzamelen. Film merchandise is zeker een origineel idee om cadeau te doen! 

Met deze muziek cadeaus zit je altijd goed

Weet jij waar de jarige graag naar luistert? Misschien weet je wel kaartjes voor een concert of optreden te scoren voor zijn of haar favoriete artiest of band. Koop twee tickets om samen te gaan en je hebt een leuk muziek cadeau. Hier weet je de jarige zeker mee te verrassen! 

Voor de echte liefhebbers van oude muziek zou je een LP of een platenspeler kunnen aanschaffen wanneer de jarige deze nog niet heeft. Zo komen die oude platen ook nog eens van de zolder af en breng je mooie herinneringen terug met muziek. 

Een van goed kwaliteit bluetooth speaker is natuurlijk ook een leuk idee om als muziek cadeau te geven. Zo heeft de ontvanger vele  jaren plezier van deze speaker die hij of zij overal mee naartoe kan nemen. Luisterend naar favoriete nummers door een handige draagbare speaker. 

MusicShopEurope.com - De Nieuwe online shop voor bladmuziek, cadeaus en accessoires!