Vind je het ook altijd lastig om met een orgineel cadeau te komen?

Het geven van een cadeau is heel persoonlijk. Zo wil je iets geven wat iemand écht leuk vindt, ook echt gaat gebruiken of iets wat helemaal bij hem of haar past. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en hobby's waar je bij het uitzoeken van een kado graag rekening mee wilt houden.

Een onderverdeling in thema's en categorieën

Om jou te helpen bij het maken van een keuze voor een leuk cadeau, hebben wij verschillende categorieën uitgelicht. Iedere categorie is voorzien van tips, voorbeelden of inspiratie voor leuke cadeaus op dat gebied.

Vind bij ons inspiratie op het gebied van sportieve cadeaus voor hem en haar en lees je wat je cadeau kunt geven aan iemand die wel een middagje ontspanning heeft verdiend. Geef een leuke plant cadeau voor het opfleuren van de nieuwe woning of laat de jarige een van jouw favoriete boeken lezen. Een leuk kleinigheidje is wat lekkers, bonbons of wat te snacken voor bij de borrel. Een lekker drankje kan hierbij natuurlijk niet missen, een goede wijn of andere sterke drank. Voor iemand die altijd bezig is met de laatste snufjes is het geven van elektronica of een grappige gadget altijd een goed idee. Voor een persoonlijk kado laat je een item graveren of ontwerp je het zelf met een mooie tekst of foto. Ook voor de liefhebber van film en muziek zijn er tal van leuke cadeaus die je kunt geven.

Voor de echte fashionista lees je hier wat voor leuke mode cadeaus je allemaal kunt geven. Speelgoed is een voor de hand liggend cadeau voor de kleintjes. Ontdek hier wat het populaire speelgoed van nu is. Sieraden of parfum is iets wat het altijd goed doet, zeker bij de vrouw. Niet alleen voor verjaardagen maar ook bij speciale gelegenheden. Bij een housewarming wil je ook niet met lege handen aankomen. Doe inspiratie op voor leuke woon, huis en tuin cadeaus. Voor het onderhouden van je zakelijke relaties ontdek je hier wat je allemaal kunt laten maken voor je bedrijf.

 Doe inspiratie op bij een van onze categorieën en kom niet met lege handen aan. Cadeau inspiratie voor de meest originele cadeaus vind je hier op eenverjaardagskado.nl

 

Kado-versturen.nl