Wijn & andere dranken

Geef een lekkere drank cadeau

Weet jij ongeveer wat de jarige wel lekker vindt om te drinken? Een likeurtje, sterker drankje of misschien wel gewoon een speciaal biertje. Een lekker drankje cadeau doen is altijd een goed idee. Zo zou je een speciale limited edition fles kunnen kopen van een favoriet drankje of bijvoorbeeld een bijzondere whiskey fles. Leuk om te bewaren voor speciale gelegenheden of gewoon lekker te nuttigen tijdens een gezellige avond. De lekkerste drank cadeaus vind je in de winkel maar ook gemakkelijk online. Zo kan jij kant en klare setjes bestellen vol met proefflesjes van een bijvoorbeeld een merk likeur. Ideaal als je niet kunt kiezen!

Voor de echte wijnliefhebbers; een wijn cadeau pakket

Je zoekt een verjaardagcadeau, een bedankje of misschien wel gewoon een kleinigheidje. Wanneer je denkt aan het geven van een lekker drankje zullen de wijngeschenken je zeker niet ontglippen. Zo zou je zelf op een beetje creatieve manier een wijn cadeau pakket kunnen samenstellen met verschillende soorten lekkere wijnen. Wanneer je naar een drankspeciaalzaak gaat of een wijnwinkel zul je zien dat zij vaak al kant en klare wijngeschenken hebben die jij zo als cadeau kunt geven. De ontvanger van het wijn cadeau pakket zal jou ongetwijfeld dankbaar zijn.

Voor een echt speciale gelegenheid

Heb jij iets bijzonders te vieren? Een speciale gelegenheid waar jij een aandenken voor wilt geven? Zo zou je wijngeschenken of andere flessen drank kunnen laten specialiseren met een persoonlijke touch. Laat een wijnfles versieren met een afbeelding, stukje tekst of een andere persoonlijke handtekening waardoor een flesje ineens een heuse betekenis krijgt. Koop je in plaats van wijn liever een flesje sterke drank? Laat dan een houten kistje bedrukken met een persoonlijke boodschap waarin je de fles kunt opbergen. Ook een leuk idee is om een set champagne-, wijn- of whiskey glazen te laten graveren met een datum, namen of een andere mooie tekst. Een origineel idee om een moment vast te leggen.