Originele kado's kopen

Wanneer jij echt niet weer wilt aankomen met een standaard cadeau, een cadeaubon die jij al té vaak hebt gegeven of een drankpakket lees je hier de meest originele kado's die jij aan iemand kunt geven!

Origineel cadeau voor een verjaardag

Om een origineel cadeau te geven voor een verjaardag moet je natuurlijk een beetje buiten de box gaan denken. Wij kunnen je hierbij helpen. Zo vind je online vaak al hele leuke activiteiten die je cadeau zou kunnen doen. Kies in plaats van een cadeau item voor een middagje uit. Zo zouden jullie een stad in Nederland kunnen bezoeken, misschien wel een citytrip maken of andere leuke activiteiten in de buurt doen. Een lesje zweefvliegen, een dagje varen of skydiven zijn super leuke maar originele kado's. Je kan de opties open houden en samen een leuke activiteit of dagje uit kiezen of je verrast de jarige met een al uitgekozen bestemming. 

Originele kado's met een persoonlijke twist

Denk ook eens over het geven van een persoonlijk cadeau. Hiermee laat je de persoon weten dat hij of zij veel voor je betekent en dicht bij jou staat. Niets is persoonlijker dan een zelf bedacht of ontwerpen cadeau. Zo zou je voor je partner een ingevuld liefdesboek kunnen geven met mooie herinneringen er in. Dit boek vul je met foto's, teksten en belangrijke momenten in je leven. Een leuk verjaardagscadeau voor een vriend zou een zelfgemaakte fotocollage zijn. Deze fotocollage zit vol met mooie reizen die jullie hebben gemaakt, de grappigste avonden die jullie samen beleefd hebben of gewoon leuke foto's van jullie twee. Een persoonlijk en origineel cadeau voor een verjaardag.

Vergeet de verpakking niet!

Hoewel we altijd veel aandacht willen schenken aan het cadeau zelf, moet de verpakking niet ook worden gegeven. Dit hoort natuurlijk wel bij het totaal plaatje van jouw cadeau. Zo tover je een kleine cadeaus tot de meeste originele kado's dankzij de verpakking. Ga op zoek naar leuk verpakkingsmateriaal wat net even iets anders is dan het gewoonlijke inpakpapier. Zo zou je gekleurd folie kunnen gebruiken of neem je de Amerikaanse trend over en verpak je het cadeau in een verpakkingstasje met crêpepapier om het te versieren. Je cadeau zal er in eens stukken feestelijker uit zien in een mooie verpakking. 

 

SurpriseFactory