Boeken & tijdschriften

Boeken cadeau geven 

Voor de boekenwurmen onder ons is het leuk om boeken als cadeau te krijgen. Zo zijn er allerlei leuke literatuur categorieën waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Van een romantische roman tot aan een spannende thriller. Zo heb jij misschien zelf wel een favoriet boek die jij cadeau wilt doen. Bij boeken hoef je ook niet alleen te denken aan leesboeken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook kookboeken geschreven door bekendheden die leuk zijn om als cadeau te geven. Gericht op lekkere nagerecht of gezonde en vegan recepten die aansluit bij de levensstijl van de ontvanger. Ook informatieve boeken, bijvoorbeeld over  huisdieren of boeken over een bepaalde (relaxte) levenswijze kunnen interessant zijn. Kies een onderwerp wat goed bij de ontvanger en zijn hobby's / interesses aansluit!

Doe eens een tijdschrift cadeau

Naast boeken cadeau geven kan je ook een lekker tijdschrift cadeau doen. Zo heb je bijvoorbeeld speciale mannen tijdschriften die vol staan met de laatste nieuwtjes op het gebied van sport, technologie, gadgets en nog veel meer. Ook voor vrouwen zijn er tal roddelbladen, vrouwenmagazines en mode tijdschriften die leuk zijn voor de vrouw te lezen. Wil je jouw cadeau persoonlijk maken? Kijk dan eens voor een gepersonaliseerd tijdschriften. Zo kan je ervoor kiezen zelf de kaft van een tijdschrift te ontwerpen OF zelf een volledig tijdschrift maken. Een super leuk en origineel tijdschrift cadeau voor bij een speciale gelegenheid!

Zoveel keus?! Geef dan een bladcadeau

Al die keuze uit verschillende soorten tijdschriften en boeken als cadeau. Het kan nog wel eens lastig worden hier uit te kiezen. Gelukkig zijn er ook speciale bonnen waarmee je een bladcadeau voor een verjaardag kan geven. Met dit bladcadeau kan de ontvanger zelf uitkiezen wat hij voor een tijdschrift als cadeau wilt aanschaffen. Ook kan met deze bon boeken worden aangeschaft. Zo geef je een leuk bladcadeau voor een verjaardag en leg je de keuze bij de ontvanger zelf om een leuk leesvoer uit te kiezen!

2018_Algemeen_terugvalbanner