Lekkers & zo

Een doosje chocola cadeau

Wie houdt nou niet van een doosje vol met lekkere zoete bonbons waarvan de vulling je iedere keer weer verrast. Een chocola cadeau geven is altijd een goed idee. Ze komen in de meest rare en leuke vormen om cadeau te geven. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een gepast chocolaatje. Voor een geboorte kies je speciale geboorte chocolaatjes die versiert zijn met roze of blauwe muisjes. Stel zelf een doosje bonbons samen met smaakjes waarvan jij weet dat hij/zij het lekker vindt. 

Ook een leuk idee is om het chocola cadeau te laten personaliseren. Zo kan je vaak bij de chocolaterie een plakkaat chocolade in de meest leuke vormen laten decoreren met je eigen tekst. Zo heb jij voor iedere gelegenheid een lekker en gepersonaliseerd cadeau!

Het lekkerste snoep cadeau doen

Zoek jij nog een leuk en lekker cadeau voor een echte zoetekauw? Geef dan lekker snoep als cadeau! Wanneer je weet wat de jarige lekker vindt, kan je gemakkelijk het snoep online bestellen in grotere hoeveelheden. Ga opzoek naar een leuke manier om het snoep in te pakken. Zo zou je een mega snoeppot kunnen kopen om al het snoep in te doen of  maak je er een snoepboeket van. Ook kan je een snoepblik of champagnefles laten personaliseren met een foto en opschrift speciaal voor de jarige. Vul deze met lekker snoep en je hebt een leuk en origineel cadeau. 

Zo zou je ook snoepgoed in kunnen slaan die in Europa niet echt gewoonlijk zijn. Zo krijg je bij de Jamin of andere snoepwinkels Amerikaans snoepgoed van verschillende soorten merken. Dit snoep bestellen kan je ook heel makkelijk online doen. Super leuk om dit snoep cadeau te krijgen en vooral om te proeven!

Het borrelpakket

Ook bij je drankje wil je iets te snacken hebben. Wanneer je een cadeau zoekt voor iemand die wel van een biertje of wijntje houdt, kan je een borrelpakket cadeau doen. Zo'n pakket kan je gemakkelijk zelf samenstellen moet producten uit de supermarkt. Een bakje met zoute nootjes, zoute stengels, toastjes, verschillende kaasjes, tapenade, een gedroogde worst en zo gaat het lijstje door. Verzamel allerlei lekkernijen en verpak deze in een houten kistje of mandje met folie. Een lekker van zijn of haar favoriete  wijn of bier kan hier natuurlijk niet aan ontbreken. 

Mocht je nou geen tijd hebben om zo'n pakket samen te stellen, zijn deze ook eenvoudig online te bestellen. Met keuze uit verschillende drankjes en lekkernijen heb jij altijd een pakket wat goed bij de jarige past!