Beauty & ontspanning

Een opkomende verjaardag van je moeder, misschien wel tante, je zus of een vriendin? Wanneer je nog niet weet wat je als cadeau moet kopen schieten wij te hulp. Iedere vrouw kan genieten van een beauty cadeau. Verwen haar met een cadeau waarmee ze lekker tot rust kan komen en in de watten wordt gelegd. Doe inspiratie op voor een mooi beauty cadeau of een lekker ontspanning cadeau.

De leukste beauty cadeaus

Omdat een cadeau uitkiezen al moeilijk genoeg is helpen wij jou door het maken van een kleine selectie aan beauty of ontspanning cadeaus voor de vrouw. Verwen haar met een van deze cadeaus op haar verjaardag of tijdens een andere speciale gelegenheid: 

Behandeling bij de schoonheidssalon

Iedere vrouw kan wel een momentje voor haar zelf gebruiken, en misschien haar huid ook wel. Zo kan je als beauty cadeau een behandeling bij een lokale schoonheidssalon geven. Laat haar zelf uit de behandeling kiezen of ga samen voor een gezellig middagje relaxen!

Cadeaubon parfumerie

Dit cadeau is altijd leuk om te geven ongeacht de gelegenheid. Met deze cadeaubon kan zij zelf haar cadeau uitkiezen bij een beauty en parfum winkel. Zo houd je de opties open en zit je altijd goed met je cadeau. Misschien is haar favoriete parfum net op en kan ze nu een nieuw flesje kopen met jouw cadeaubon.

Beauty cadeauset

Wil jij toch een leuk cadeau geven die jij mooi kan inpakken? Een beauty cadeauset is dan het ideale cadeau! In deze beauty cadeauset zitten al verschillende verzorgingsproducten bij elkaar die door iedereen kan worden gebruikt. Vaak bevat deze set iets van een douchegel en bijbehorende bodylotion met nog andere artikelen. Een complete verzorgingsset voor haar. 

Beauty en ontspanning cadeaubon

Voor een echt beauty en ontspanning cadeau geef je haar een cadeaubon voor wellness. Deze cadeaubon is vaak in te leveren voor meerdere producten zoals een massage, toegang tot de wellness sauna of verzorgingsproducten. Zo kan de ontvanger van deze cadeaubon zelf uitkiezen waar ze haar cadeau aan uit wilt geven. 

Genoeg winkels die een beauty cadeauset verkopen zoals bijvoorbeeld Rituals, of plekken waar je een cadeaubon gerelateerd aan beauty kan krijgen. Zo koop jij voor de vrouw een leuk beauty en ontspanning cadeau voor iedere gelegenheid!