Actief & Sportief

Wat geef je die ene vriend of vriendin cadeau voor zijn/haar verjaardag? Het kan aardig lastig zijn een leuk cadeau te bedenken voor iemand. Kijk eens naar de interesses of hobby van die persoon, misschien is hij/zij wel heel sportief en gaat graag naar de sportschool. In combinatie met de hobby zou je een heel leuk  sportief cadeau voor hem/haar kunnen kopen. 

Sportieve cadeaus voor hem en haar

Wanneer je vriend regelmatig in de sportschool staat is het leuk om een paar sportieve cadeaus te geven. Deze artikelen kan hij ook echt gebruiken tijdens het sporten waardoor de cadeaus gelijk een toegevoegde waarde krijgen. Gewichten of een boksbal zijn het ideale cadeau voor de gespierde sportman die nog iets extra's uit zijn trainingen wilt halen. Ook voor de sportieve vrouw zijn er leuke actieve cadeaus te vinden. Zo koop je voor haar een activity tracking armband die haar bewegingen, gerende kilometers en nog meer percentages meet. Ook leuk is om hierbij een telefoon armhoes te kopen, deze kan ze gemakkelijk bevestigen aan haar arm waardoor ze haar handen telefoon vrij heeft tijdens het rennen. Zo zijn er nog tal andere producten die jij als sportief cadeau kan geven en die gebruikt kunnen worden tijdens het sporten. 

Middagje actief zijn cadeau

In plaats van een sportief cadeau zou je ook eens kunnen denken aan een middagje actief en sportief zijn. Nodig je vriend(in) uit om een dagje met z'n tweeën erop uit te gaan. Je hebt keuze uit heel veel leuke activiteiten die jullie samen zouden kunnen gaan doen. Zo kunnen jullie een middagje op het strand gaan karten met de wind in je zeil of gaan jullie op een spannende fietssafari door de Veluwe. Op een racecircuit rijden met voertuig naar keuze is ook een echte aanrader voor de mannen. Alleen voor de échte waaghalzen boek je een ballonvaart met parachutesprong. Genoeg opties om actieve cadeaus te geven!

Hoge korting op fitnessapparatuur bij Betersport.nl