Over ons

Bij Eenverjaardagskado.nl doe jij inspiratie op voor de leukste en meest originele cadeaus voor iedereen.

Wij voorzien jou van de handigste tips in verschillende categorieën zodat jij binnen no-time een leuk en geschikt cadeau kunt bestellen of kopen. De cadeau categorieën komen overeen met de interesses van je broer, vriendin, moeder, neef, kennis of zakenpartner. Zo vind jij iedere keer weer het perfecte cadeau!

Onze missie

Het doel is om jou richting het ideale cadeau te sturen wat leuk is om te ontvangen. Wanneer je een perfect cadeau hebt gevonden is het ook onwijs leuk om deze te geven. Het geven en ontvangen van een leuk cadeau zal jullie beiden veel plezier doen. En dit is precies waar wij voor gaan! Het geven van een cadeau is een mooi gebaar en wij willen dit voor jou gemakkelijker maken. Zonder het eerst bezoeken van het winkelcentrum doe jij hier al inspiratie op voor dat ene cadeau. Zo hoef jij het cadeau alleen nog maar te bestellen of te kopen.  

Tips zijn altijd welkom

Misschien heb jij zelf nog wel goede tips die jij wilt delen met anderen. Kan jij nog goed cadeau advies geven of weet jij onze ideeën aan te vullen? Al jouw ideeën en inspiraties zijn welkom!  Vul het contactformulier in en laat ons weten wat jij nog mist. Samen zorgen wij voor de leukste inspiratie wat betreft het geven van een origineel cadeau.