Sieraden & Parfum

Speciaal sieraad cadeau

Wanneer je goed zoekt zul je zien dat voor iedere gelegenheid wel een bijzonder soort sieraad te verkrijgen is. Deze sieraden krijgen een bijzondere betekenis doordat ze gekoppeld zijn aan deze gelegenheid. In plaats van het geven van een gewone armband kan je twee armbanden kopen die staat voor jullie vriendschap, een voor haar en een voor jou. Zo zou je voor een nieuwe moeder een ring kunnen laten maken met daarin haar van de baby verwerkt., een ketting met initialen of een ring met een vingerafdruk. Deze cadeaus zal de jarige lang willen bewaren en koesteren!  

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL

Sieraad personaliseren

Ook speciaal om te geven is een sieraad cadeau met een gepersonaliseerde twist. Zo kan je sieraden bestellen met een naam er op, of kan je dit laten maken bij een juwelier. Laat een horloge graveren met een datum en/of naam er op die staat voor een bijzondere dag. Dit geldt ook voor armbandjes , kettingen of andere soorten sieraden waar ruimte is voor een tekst. Vereeuwig het cadeau met een mooie persoonlijke herinnering en maak het een bijzonder cadeau om te geven en te krijgen. Leuk voor een huwelijks jubileum, een geboorte, een 18e verjaardag of gewoon als bedankje!

Parfum online bestellen

Wie is er niet dol op parfum? Dit is een leuk cadeau voor zowel man als vrouw. Parfum is gemakkelijk online te kopen waardoor je niet eens de deur uit hoeft voor een leuk cadeau. Vele merken zijn vaak ook nog goedkoper te vinden wanneer je goed zoekt. Bedenk goed wat voor geuren de jarige lekker vindt of ga voor een van de klassiekers die het altijd goed doen. Parfum online kopen hoeft zo lastig nog niet te zijn. Zo staat bij iedere parfum vaak de geuren en noten die er in zijn verwerkt. Aan de hand van de beschrijving kan jij beslissen of deze bloemige of zware geur iets voor de jarige is.