Bloemen en planten

Een bloemetje of plant cadeau geven wordt vaak erg gewaardeerd. Daarbij zijn planten de wat duurzamere variant om ze langer meegaan en blijven bloemen gemiddeld ruim een week staan.
Wanneer jij kiest voor een bloem of plant cadeau, ben je ook nog eens groen bezig!

Stuur een bloemetje via de post

Het geven van bloemen cadeau is altijd een mooi gebaar. Je wilt iemand een hart onder de riem steken, bedanken voor zijn of haar hulp of om de dag op te vrolijken. Het is lastig bloemen cadeau te doen wanneer iemand niet in de buurt woont. Zo verwelken de bloemen in de auto of heb je simpelweg zelf gewoon niet de tijd om de bloemen te brengen. Gelukkig zijn er online tal bloemenwinkels te vinden die een bloemenboeket vers doen bezorgen op locatie. Zo wordt het voor jou  super gemakkelijk iemand een bloemetje cadeau te doen zonder al te veel moeite. Met een paar klikken online kies jij het mooiste boeket uit en laat je deze gemakkelijk bezorgen. 

Geef een plant cadeau

Een bloemenboeket gaat vaak maar een week of 2 mee. Daarom is het geven van planten cadeau ook een super leuk idee. Je kan zelf kiezen hoe uitgebreid je het maakt. Zo zijn er al leuke kleine planten verkrijgbaar die je gemakkelijk kwijt kan op de eettafel als versiering. Zo zijn orchideeën prachtige kamerplanten die je in een leuke pot mooi in kan pakken en cadeau kan geven.  Geef voor een housewarming, een nieuw kantoor of gewoon zo een leuke kamerplant die de ruimte doet opfleuren. Met een planten cadeau zit je altijd goed.

Deze planten zijn het makkelijkst onderhoudbaar

Weet jij niet of de ontvanger wel groene vingers heeft? Een terrarium voorziet zichzelf van water door de damp die hij zelf produceert. Hier hoef je dus weinig tijd aan te besteden. Ook de zebra vetplant is een leuk uitziend plantje dat weinig water nodig heeft. Plaats heb in een mooie pot en je cadeau is klaar om te geven. De luchtplant trekt zijn voeding uit de lucht en heeft af en toe een spraytje water nodig.   Al deze planten hebben allemaal net iets minder verzorging nodig. Ideaal om een van deze planten cadeau te doen!

Zelf uitkiezen met een bloemencadeaubon

Wanneer je niet precies de smaak of huiskleuren van de ontvanger weet, kan je altijd op veilig spelen en een bloemencadeaubon kopen. Met deze bon kan de ontvanger zelf het boeket, de plant of iets anders leuks uitkiezen. De lokale bloemist zal cadeaubonnen verkopen, maar en bestaan ook universele bloemencadeaubonnen die bij meerdere bloemisten door heel Nederland in te leveren zijn. 

Bloemen bezorgen bekijk de boeketten in 360